21 maj 2023
11:30

Rönninge Salem Fotboll Svart

Referat: Huddinge IF UTV Sva - Rönninge Salem Fotboll Svart

Efter förra veckans förlust så ville vi studsa tillbaka när vi tog emot Rönninge Salem på hemmaplan, Källbrinks IP. Vi får en bra start på matchen då Peter R. ger oss ledningen efter 4 min på assist av assistkungen, Farouk El. M. Gästerna kommer tillbaka och övertar ledningen genom att göra mål i den 10:e och även den 20:e minuten. Harry P.T. kvitterar i den 31:a minuten på assist av Charlie Ä. Sedan så lyckas vi göra två psykologiskt viktiga mål just innan halvtidsvilan av Anton G. resp. Harry. P.T., båda målen assisterade av Farouk El. M. I den andra halvleken startar gästerna i ett intensivt tempo men vår defensiv håller emot bra och vi lyckas att göra viktiga 5-2 i den 51:a minuten av Farouk El. M på asssist av Mert I.C. Gästerna ger sig inte utan lyckas reducera till 5-3 tre minuter senare. I matchens slutskede gör vi ytterligare två mål då gästerna jagar mål, först genom Mert I.C. och sedan genom Mirac K. på assist av Albin K. Vi i tränarstaben glädjer oss över att vi studsar tillbaka och att vi offensivt producerar många mål av många olika målskyttar, hela sex olika målskyttar i denna match.

Slutresultat: Huddinge IF - Rönninge Salem 7-3